Close
Skip to content

Scrum Onderwijs

Wij bieden de volgende trainingen
in-company op locatie én online/ remote.
Meer weten? Bel ons op +31(0)332003262 voor een vrijblijvend advies.

Professionele vaardigheden

Connected Learning is de partner ivoor innovatie in het onderwijs. Ons doel is om leerlingen en docenten te voorzien van de tools en technieken die nodig zijn om effectief samen te werken, problemen op te lossen en flexibel om te gaan met veranderingen.

Scrum is een bewezen aanpak binnen de bedrijfswereld die ook grote voordelen biedt in een onderwijssetting. Het helpt bij het verbeteren van teamwerk, bevordert zelfstandigheid en leert studenten hoe ze projectmatig kunnen werken. Door Scrum te implementeren in het onderwijs, bereiden we de jongere generaties voor op de snel veranderende arbeidsmarkt van de 21e eeuw.

Voor de jongere leerlingen richten we ons op het spelenderwijs aanleren van de principes van Scrum. Onze programma’s zijn ontworpen om creativiteit en samenwerking te bevorderen. Tijdens onze interactieve workshops leren leerlingen de basisprincipes van Scrum door middel van praktische oefeningen en speelse simulaties. Zo ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden zoals communicatie, probleemoplossing en teamwork.

Voor studenten in het hoger beroepsonderwijs bieden we diepgaande trainingen aan die hen voorbereiden op de echte wereld. Deze trainingen omvatten uitgebreide modules over de verschillende rollen binnen Scrum, het plannen en uitvoeren van sprints, en het gebruik van Scrum-tools. Studenten leren hoe ze complexe projecten kunnen beheren en uitvoeren binnen een team, wat hen een voorsprong geeft op de arbeidsmarkt.

Ervaring

Ervaren trainers met een bredere ervaring in de praktijk. 

Inspirerend

Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk!

Certificering

Onze gekwalificeerde trainers stomen u klaar voor de examens.

Maatwerk

Wat is de behoefte van uw organisatie? Samen maken we een leertraject wat aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie. 

Contact

  • Indien gewenst kan je hierboven meer informatie meesturen of een vraag stellen.