Close
Skip to content
safe-agile7

Measuring the Business benefits of a
SAFe Transformation Workshop

Waarom deze training

In de Measuring the Business Benefits of a SAFe Transformation Workshop  leren deelnemers hoe ze de zakelijke voordelen van een SAFe-transformatie kunnen meten en kwantificeren. Dit betekent dat je concrete resultaten kunt verwachten die meetbaar zijn en directe impact hebben op jouw bedrijfsprestaties.

We gaan dieper in op hoe SAFe-transformaties strategische zakelijke doelstellingen ondersteunen. Door het identificeren van key transformation metrics, leer je hoe je deze doelstellingen kunt meten en versterken.

Duur

Deze Workshop wordt gegeven in 3 uur. Op locatie

Aantal Deelnemers

Minimaal 6 – Maximaal 20 personen per workshop

Maatwerk

Onze trainers passen de workshop in binnen uw bedrijf met praktijkgerichte content.

Referenties

Dit is wat de deelnemers over onze workshop zeggen

Uitstekende trainingservaring

“Ik heb een uitstekende trainingservaring gehad met Connected Learning. Ze hebben fantastisch werk geleverd bij het organiseren van de online sessie en het creëren van een positieve sfeer gedurende de training. De trainers hadden een brede kennis van het onderwerp en brachten deze met veel enthousiasme over, waardoor het leerproces boeiend en plezierig was.”

Sophie
Agile Coach
Freelancer

Praktische voorbeelden die het makkelijk maken

“De training van Connected Learning voorzag mij van praktische voorbeelden die de theorie echt tot leven brachten. De trainers combineerden op vaardige wijze realistische scenario’s met de concepten, principes en waarden van het framework, waardoor ik ze beter kon visualiseren en begrijpen. Het was een waardevolle leerervaring die mijn vermogen heeft vergroot om de opgedane kennis toe te passen in mijn dagelijkse werk.”

Micheal
Freelance Programma maker
Overheid

Boeiend en inzichtelijk

“Ik raad Connected Learning ten zeerste aan vanwege hun open en inspirerende benadering van training. De facilitators waren niet alleen deskundig, maar ook uitstekende luisteraars. Ze maakten moeiteloos complexe cursusinhoud eenvoudig, waardoor het gemakkelijk te begrijpen en toe te passen was in de praktijk. De training was werkelijk verhelderend en heeft mij geïnspireerd om de opgedane kennis toe te passen in mijn functie.”

Emma
Product Owner

Measuring the Business benefits of a SAFe Transformation Workshop

  • Prijs in overleg
  • 3 uur
  • Op locatie
  • Incompany 
  • Minimaal 6 – Maximaal 20 personen per workshop