Close
Skip to content
safe-agile4

Agile HR Explorer

Waarom deze training

De Agile HR Explorer-training is essentieel voor HR-professionals en leidinggevenden die willen begrijpen hoe Agile-methodologie van invloed is op Human Resources en hoe ze hun HR-praktijken kunnen afstemmen op de veranderende zakelijke omgeving. Deze training biedt een hoog niveau begrip van Agile en helpt bij het creëren van meer stabiele, responsieve en succesvolle organisaties. Door middel van deze training kunnen deelnemers de nieuwe wereld van werk verkennen en leren waarom Agile zo belangrijk is in het moderne bedrijfsleven. Met Agile HR Explorer van Connected Learning kunnen professionals hun HR-vaardigheden verbeteren en effectiever reageren op de uitdagingen van vandaag.

Duur

De training is 1 dag. Op locatie of online.

Aantal Deelnemers

Minimaal 4 – Maximaal 20 personen per training

Maatwerk

Onze trainers passen de training in binnen uw bedrijf met praktijkgerichte content.

Certificering

Certificering

Borg uw kennis een middels officiële certificering en toegang tot de toolkits in de SAFe community.

Referenties

Agile HR Explorer

Dit is wat de deelnemers over onze trainingen zeggen

Geweldige leerervaring

“Connected Learning biedt een fantastische leerervaring. De deskundige trainers zorgden voor boeiende lessen en praktische oefeningen, waardoor ik nu vol vertrouwen de geleerde vaardigheden kan toepassen. Een aanrader voor professionele training!”

Maurice
Agile Coach

Uitstekende ondersteuning

“Connected Learning biedt uitstekende ondersteuning en begeleiding tijdens de training. De trainers waren altijd beschikbaar voor vragen en pasten de training aan mijn behoeften aan. Dankbaar voor de waardevolle kennis!”

Sophie
Systeem Architect

Verrijkende Training

“Connected Learning heeft mijn professionele vaardigheden verrijkt. De gepassioneerde trainers en praktische voorbeelden maakten het leren waardevol. Sterk aanbevolen voor persoonlijke groei!”

Ilse
Portfolio Manager

Trainingsdata

  • Staat er (nog) geen geschikte datum tussen? Wanneer je ons een bericht met de gewenste periode en het aantal deelnemers stuurt dan kunnen we je misschien alsnog van dienst zijn.

Incompany

Neem contact op over de mogelijkheden om deze training incompany te verzorgen >

Reserveren Open lijn trainingen

"*" geeft vereiste velden aan

Voor deze training*