Close
Skip to content
SAFe-Agile-Partner110
SAFe-Agile-Partner110

SAFe Trainingen

Wij bieden de volgende SAFe trainingen
in-company op locatie én online/ remote.
Meer weten? Bel ons op +31(0)332003262 voor een vrijblijvend advies.

Safe Trainingen

Leren én inspireren

SAFe is de markt standaard voor het toepassen van Agile werken in grote organisaties. De moderne organisatie zet de klant centraal en zoekt wendbaarheid en voorspelbaarheid om in te kunnen spelen op veranderingen. Van strategische thema’s tot realisatie door de Agile teams, de implementatie van de nieuwe manier van werken loopt door de hele organisatie. Voor alle voorkomende rollen heeft SAFe een training ontwikkeld. 

Praktijkervaring

Connected Learning heeft géén full-time trainers. Wij zijn een netwerk van vakmensen in Scaling Agile die in een cadans van 1 a 2 keer per maand een SAFe training geven vanuit de eigen expertise. Zo bieden wij steeds een energieke ervaring voor deelnemers en de trainer.

Al onze trainers zijn als SAFE Practice Consultant gecertificeerd en mogen de deelnemers opleiden voor het officiële examen bij Scaled Agile.

 

 

Ervaring

Ervaren trainers met een bredere ervaring in de praktijk. 

Inspirerend

Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk!

Certificering

Onze gekwalificeerde trainers stomen u klaar voor de examens.

Maatwerk

Wat is de behoefte van uw organisatie? Samen maken we een leertraject wat aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie. 

Referenties

SAFe Trainingen

Lean Portfolio Management

“Omdat de trainers veel praktijkervaring hebben komt er een grote variatie aan voorbeelden voorbij. Het sparren tijdens de pauze vond ik ook fijn. Ze pakten dit effectief later centraal weer op in de groep. Ik denk dat er weinig groepen zijn waar deze trainers geen training aan kunnen geven. “

Lennaart de Jong
Deelnemer Lean Portfolio Management
lees de hele referentie >