Close
Skip to content
SAFe-Agile-Partner110
SAFe-Agile-Partner110

Age of product and people 

Wij bieden de volgende SAFe trainingen
in-company op locatie én online/ remote.
Meer weten? Bel ons op +31(0)332003262 voor een vrijblijvend advies.

Age of product and people 

Welkom bij Age of product and people, waarin we het landschap van professionele ontwikkeling opnieuw definiëren. Op deze webpagina duiken we diep in de wereld van Agile, SAFe en DevOps trainingen, allemaal toegespitst op de kunst van productmanagement. Hier staat de combinatie van innovatieve productontwikkelingstechnieken en de kracht van menselijke samenwerking centraal. We bieden je de tools en kennis om niet alleen uitstekende producten te ontwikkelen, maar ook om een omgeving te creëren waarin mensen en ideeën kunnen bloeien. Ontdek hoe je met de juiste vaardigheden en inzichten het verschil kunt maken in het dynamische veld van productmanagement. 

Wat speelt er

In het hart van digitaal productmanagement staan gebruikersgerichtheid, data-driven besluitvorming, en continue innovatie. Het succes van digitale producten hangt af van een diep begrip van de gebruikerservaring, waarbij feedback en gebruikersgegevens centraal staan in het ontwikkelingsproces. Agile methodologieën stimuleren snelle iteratie en flexibiliteit, terwijl een sterke focus op meetbare resultaten zorgt voor doelgerichte verbeteringen. Technologische vooruitgang biedt nieuwe kansen, maar vereist ook constante aandacht voor opkomende trends. Samenwerking tussen cross-functionele teams is essentieel voor het leveren van coherente en effectieve digitale oplossingen. 

 

 

Ervaring

Ervaren trainers met een bredere ervaring in de praktijk. 

Inspirerend

Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk!

Certificering

Onze gekwalificeerde trainers stomen u klaar voor de examens.

Maatwerk

Wat is de behoefte van uw organisatie? Samen maken we een leertraject wat aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie. 

Leerroute voor de Product Owner

Deze opleidingen zijn speciaal ontworpen om je te transformeren in een effectieve Product Owner die niet alleen de Agile principes en praktijken meester is, maar ook de kunst van productmanagement in een dynamische digitale wereld beheerst. Door middel van interactieve lessen, praktische opdrachten en real-world case studies, krijg je diepgaande kennis en vaardigheden die nodig zijn om productvisies te ontwikkelen, stakeholder relaties te beheren en maximale waarde uit je ontwikkelingsteams te halen. 

 

Begin je reis naar uitmuntendheid in productmanagement met onze leerroute voor de Product Manager. Deze cursus is zorgvuldig samengesteld om je de cruciale vaardigheden bij te brengen die nodig zijn in het snel veranderende digitale landschap. Je leert hoe je succesvolle productstrategieën ontwikkelt, markttrends analyseert, en cross-functionele teams leidt naar het realiseren van innovatieve oplossingen. Met een mix van theoretische kennis en praktische ervaring ben je straks perfect uitgerust om producten van idee tot lancering te begeleiden en de markt te veroveren. 

 

Ontdek de essentie van Lean Portfolio Management in onze uitgebreide leerroute. Deze cursus is ontworpen om je de vaardigheden en inzichten te bieden die nodig zijn om strategische besluitvorming te sturen, investeringen te optimaliseren en bedrijfsagiliteit te bevorderen. Je duikt in de principes van Lean denken, leert hoe je waardestromen beheert en krijgt de tools om een adaptieve en responsieve portfolio te creëren die aansluit bij de bedrijfsdoelen. Zet de stap naar het worden van een Lean Portfolio Manager die verandering leidt en waarde maximaliseert. 

Connected Learning maakt onderdeel uit van de Connected Movement.

Connected Learning

Trainingen, workshops & opleidingen

Connected Working

Advies, interim & projecten

Connected Solution

Tooling, assessments & business simulaties

Referenties

Lean Portfolio Management

“Omdat de trainers veel praktijkervaring hebben komt er een grote variatie aan voorbeelden voorbij. Het sparren tijdens de pauze vond ik ook fijn. Ze pakten dit effectief later centraal weer op in de groep. Ik denk dat er weinig groepen zijn waar deze trainers geen training aan kunnen geven. “

Lennaart de Jong
Deelnemer Lean Portfolio Management
lees de hele referentie >