Close
Skip to content

Rolversterker

Zelfsturing en zelforganisatie kunnen niet bestaan zonder goed leiderschap en een managementteam dat actief waarde toevoegt. Maar hoe ziet dat MT en dat individuele leiderschap er dan uit? Hoe zorg je als MT ervoor dat teams zelfsturend worden en blijven? En – belangrijker nog – hoe zorg je dat deze zelfsturing leidt tot meer betrokkenheid, eigenaarschap en betere resultaten? Dat leer je tijdens de Agile Leiderschap (MT) Trainingen.

Rolversterker trainingen

  • Rolhelderheid met de rolversterker
    Onduidelijkheid over de invulling van rollen is één van de grootste valkuilen van een organisatie in transformatie. In deze training leer je dit probleem aan te pakken met de rolversterker methode.  

Voor Managementteams

  • DNA van Agile Management Teams Essentials
    In deze 2 daagse MT essentials training vergroot je jouw rol als MT-lid in een Agile organisatie. Je maakt kennis met alle facetten waar een Agile MT mee te maken heeft en leert daarbij de Agile transformatie echt te verankeren door als MT de juiste dingen te doen. 
  • DNA van Agile Management teams Expert
    In dit 5 daagse expert programma leer je om echt impact te maken als Agile managementteam. De rol van het MT in een Agile organisatie is fundamenteel anders. Je leert wat een Agile MT inhoudt en wat er nodig is om een Agile MT te worden en de Agile transformatie duurzaam te borgen. Uit ervaring blijkt dat actieve ondersteuning van het MT een belangrijke succesvoorwaarde is voor de Agile transformatie.

Ter kennismaking bieden we deze trainingen in de open lijn aan. Daarnaast adviseren we deze training als in-company training voor het gehele MT samen. 

Jeroen stoter

Over de trainer

 Jeroen Stoter is naast trainer, ook een veranderaar, auteur van het boek ‘DNA van Agile MT’, spreker, leiderschap & MT ontwikkelaar, SAFe & Agile transformation lead en dagvoorzitter.

Jeroen kan putten uit een brede ervaring als manager, programmamanager en transformatiemanager in bijna alle bedrijfsonderdelen (zowel business als IT)

Word een Lean-Agile waardegedreven Managementteam

In onze leiderschapstrainingen voor managementteams vergroot je jouw rol als MT-lid in een Agile organisatie. Je maakt kennis met alle facetten waar een Agile MT mee te maken krijgt en leert daarbij de Agile transformatie echt te verankeren door als MT de juiste dingen te doen.

Je wordt je bewust van wat een Agile organisatie inhoudt, welke kenmerken het heeft en wat de succesfactoren zijn. Het individuele leiderschap speelt daarbij een cruciale rol, je krijgt inzicht wanneer een leider succesvol is in een Agile organisatie en wat voor gedrag daarbij hoort.

Het Lean-Agile leiderschap programma is een initiatief van Leadership Rebels en Connected Learning. Uit ervaring met diverse MT’s en organisaties is gebleken dat de ondersteuning van een goed functionerend en Lean-Agile minded managementteam ervoor zorgt dat organisaties in staat zijn om echt de agile transitie te versnellen. Middels het netwerk van Connected Learning van Scaling Agile professionals zijn wij in staat naast dit programma ook managementteams te coachen voor een langer traject. 

Meer weten? Bel ons op +31(0)332003262 voor een vrijblijvend advies of vul het contactformulier in.

Ervaring

Ervaren trainers die werkzaam zijn in de praktijk. 

Inspirerend

Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk!

Certificering

Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat van deelname. Indien gewenst bieden we ook opvolging met een erkend examen.

Maatwerk

Wat is de behoefte van uw organisatie? Samen maken we een leertraject wat aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie.