Close
Skip to content

Trainingen

Alle kennis die nodig is om een grote organisatie wendbaar en klantgericht te maken is hier in één overzicht te vinden. Wij vertellen je er graag meer over.

Professionele vaardigheden

Lerende Organisatie  

  • Training Quick start high performing team training
  • Training Quick start high performing Agile Release Train
  • Opleiding tot HERO officer
  • Management Drives

Innovatie  

Wat is er nodig

De organisatie in transitie is hongerig naar kennis. Wanneer je zelf de regie wil nemen moet je wel weten waar je het over hebt.  De juiste kennis, kwalificaties en professionele vaardigheden zijn nodig om de organisatie in beweging te krijgen. 

De trainingen zijn soms in de open lijn en altijd in-company te boeken. Daarnaast verzorgen wij ook complete opleidingsprogramma’s specifiek voor bepaalde rollen in uw organisatie, desgewenst aangevuld met coaching.

Praktijkervaring

Connected Learning heeft géén full-time trainers. Wij zijn een netwerk van vakmensen in Scaling Agile die in een cadans van 1 a 2 keer per maand een training geven vanuit de eigen expertise. Zo bieden wij steeds een energieke ervaring voor deelnemers en de trainer.

Inspirerend

Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk!

Certificering

Onze gekwalificeerde trainers stomen u klaar voor de examens.

Maatwerk

Wat is de behoefte van uw organisatie? Samen maken we een leertraject wat aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie. 

Ervaring

Ervaren trainers met een bredere ervaring in de praktijk.