Close
Skip to content
leeg

NLP in a day voor (Agile) professionals

Waarom deze training

Ontdek de kracht van NLP in a Day voor Agile professionals, een compacte en effectieve training bij Connected Learning. Leer inzicht krijgen in NLP en hoe het jouw interactie binnen jouw Agile omgeving kan verbeteren. Wordt bewust van jouw perceptie en begrijp hoe dit van invloed is op jouw resultaten.

De NLP in a Day-training van Connected Learning is geschikt voor iedereen die in een Agile omgeving werkzaam is en wil begrijpen hoe communicatie werkt en hoe NLP jou en jouw collega’s in een Agile omgeving kan helpen om nog effectiever te communiceren, sneller tot gewenste resultaten te komen en gemakkelijker verbinding te maken met jezelf en de wereld om je heen. Ontdek dat NLP veel meer is dan alleen communicatie en dat het toegepast kan worden in alle facetten van het leven.

Deelnemers zijn vaak (Agile) leider, teamlid, Scrum Master, Product Owner, Agile Coach, Transformatiecoach, Architect, Product Manager.

Duur

Deze training wordt gegeven in 1 dag.

Aantal Deelnemers

Minimaal 6 – Maximaal 20 personen per training

Maatwerk

Op aanvraag geven we deze training ook intern. Aangepast aan de situatie in uw organisatie. 

Certificering

Na het volgen van deze training ontvangt u een certificaat van deelname uitgegeven door Connected Learning.

Referenties

NLP in a day voor Agile Professionals

Dit is wat de deelnemers over deze training zeggen

Connectie met team

“Ik was nog niet zo lang scrum master en had moeite om de connectie te maken met iedereen in mijn team. Ik had mijn PSM 1 gehaald, maar daarvan leer je nog niet hoe beter te communiceren met het team. Een maand geleden deed ik de eendaagse met Michael. Allereerst was het al goed voor mijn zelfvertrouwen om te zien dat meer cursisten hiermee worstelden. In één dag kregen we al veel nieuwe inzichten waardoor voor mij een paar dingen op hun plaats vielen. Ik ben hier mee aan de slag gegaan en merk nu al dat er een betere connectie is in het team”.

Daisy
Scrum Master
Belastingdienst

Beter communiceren

“Als interim teamleider begeleid ik twee teams. Vanuit de teams is de wens uitgesproken om Agile te gaan werken. Het ene team maakt al grote vorderingen maar bij het andere team komt dit nog niet echt van de grond. We hebben heel diverse karakters in de teams en ik merk een duidelijk verschil in de kwaliteit van de communicatie tussen de twee teams. Daarom ben ik vandaag naar deze NLP cursus gekomen om hier meer over te leren. Eigenlijk zou het hele team deze training moeten doen. Ik ga na de training met Michael in gesprek om per team een dag te verzorgen met inzichten en oefeningen om gericht aan de slag te gaan met onze uitdagingen”

Maarten
Teamleider
Overheid (divers)

Inspirerend

“Als freelance Agile en SAFe coach ben ik altijd bezig om nieuwe dingen te leren. NLP stond al een tijd op mijn verlanglijstje maar ik kon steeds geen tijd vinden. Daarom doe ik nu eerst deze eendaagse. Ik word vaak omschreven als communicatief sterk maar toch heb ik vandaag weer nieuwe inzichten gekregen in mijn eigen gedrag en stijl van communiceren. Zo zie je maar weer, je raakt nooit uitgeleerd. De eendaagse cursus was heel breed van opzet en gaf een goed beeld van wat je zou kunnen bereiken met NLP”.

Anne
Agile coach, SPC
Freelance

Over de trainer

Michael is een bevlogen NLP-trainer die mensen en teams uitnodigt en uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen.

Hij gelooft dat er voorbij onze comfort zone meer mogelijk is dan we zelf kunnen zien.

Michael is 38 en woont in Rotterdam, hij heeft een passie voor sport, voeding en vliegen en is dan ook regelmatig achter de stick van een vliegtuig te vinden.

Michael Wiegel

Leerdoelen

 • Kennismaking met NLP
 • Bewustwording van gedrag en communicatie
 • Inzicht in wat dit doet met jouzelf en de resultaten die je behaalt
 • Praktische oefeningen om hier direct mee aan de slag te gaan

 

Wat krijgen de deelnemers?

 • Een inspirerende dag op een mooie locatie
 • Bereikbaar met het ov en voldoende parkeerplaatsen
 • Biologische lunch, drankjes en koffie en thee
 • Cursuscertificaat van voltooiing

Trainingsdata Open Lijn

 • 1 December 
  Trainer Michael Wiegel
 • Staat er (nog) geen geschikte datum tussen? Wanneer je ons een bericht met de gewenste periode en het aantal deelnemers stuurt dan kunnen we je misschien alsnog van dienst zijn. 

Incompany

Neem contact op over de mogelijkheden om deze training incompany te verzorgen >