Close
Skip to content

Innovatie

Wij bieden de volgende trainingen
in-company op locatie én online/ remote.
Meer weten? Bel ons op +31(0)332003262 voor een vrijblijvend advies.

Innovatie

Bij Connected Learning helpen wij jouw team naar een hoger niveau te brengen, of het nu gaat om een eenmalige verdieping of een volledig opleidingstraject. 

Onze trainingen zijn direct toepasbaar binnen jouw organisatie. We bieden effectieve coachingtechnieken voor individuen en teams, verbeteren consultancyvaardigheden, en leren je workshops te faciliteren.

Business Model Canvas

Leer hoe je een helder en effectief businessmodel ontwerpt dat inspeelt op de huidige marktbehoeften. Met deze training krijg je de tools en technieken aangereikt om jouw bedrijfsstrategie te visualiseren en te optimaliseren.

Change Management

Begrijp de dynamiek van organisatorische veranderingen en leer hoe je transities succesvol kunt begeleiden. Deze training biedt praktische inzichten en methoden om verandering te managen en te implementeren met minimale weerstand.

Customer Centricity

Plaats de klant centraal in al jouw bedrijfsprocessen. Ontdek hoe je een klantgerichte cultuur creëert en onderhoudt, wat leidt tot verhoogde klanttevredenheid en loyaliteit.

Customer Journey Design

Ontwerp en verbeter de volledige klantreis, van eerste contact tot langdurige relatie. Deze training leert je hoe je klantinteracties in kaart brengt en optimaliseert voor een betere klantbeleving.

Design Sprint Facilitator

Versnel innovatie binnen jouw team door Design Sprints te faciliteren. Leer hoe je in korte tijd effectieve en creatieve oplossingen kunt ontwikkelen en implementeren.

Design Thinking

Stimuleer creatief denken en probleemoplossing binnen je organisatie. Met Design Thinking leer je hoe je complexe problemen kunt benaderen en innovatieve oplossingen kunt vinden die echt werken.

Gamification

Integreer spelelementen in jouw bedrijfsprocessen om motivatie en betrokkenheid te verhogen. Ontdek hoe gamification technieken jouw team productiever en meer betrokken kunnen maken.

Rapid Learning Cycles

Versnel je ontwikkelingsprocessen met Rapid Learning Cycles. Deze methodiek helpt je om snel te itereren en te leren, wat resulteert in snellere en betere productlanceringen.

Lean Startup

Implementeer de Lean Startup methodiek om snel en efficiënt nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Leer hoe je met minimale middelen maximale resultaten kunt behalen door continue feedback en iteratie.

Ervaring

Ervaren trainers met een bredere ervaring in de praktijk. 

Inspirerend

Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk!

Certificering

Onze gekwalificeerde trainers stomen u klaar voor de examens.

Maatwerk

Wat is de behoefte van uw organisatie? Samen maken we een leertraject wat aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie. 

Contact

  • Indien gewenst kan je hierboven meer informatie meesturen of een vraag stellen.