Close
Skip to content

Connected Gaming

Coming Soon!

  • Gamification request
  • Vertical Q
  • Other Games

Gamification

Wij geloven in leren door te doen. Experiential learning, zoals dat in het Engels heet. Wij zien in de markt dat er een steeds groter aantal mensen zijn, die beter kennis op doen door actief bezig te zijn. Door situaties uit het werkleven te simuleren kan er op speelse manier geleerd worden. Het doorleven van deze situaties zorgt er ook voor dat het geleerde langer blijft hangen. Er ontstaan veel meer A-HA momenten tijdens zo’n simulatie dan tijdens een normale training.  

Met gamifications gaan we verder dan de “normale” business simulaties. Waar business simulaties vooral specifieke scenarios laten doorleven, bieden wij het volledige pakket. Wil je voor de hele organisaties op een speelse manier progressie meten en vergelijken? Wil je kennisdeling niet alleen organiseren maar meer vanuit een community gevoel opbouwen of uitbreiden? Dan zijn gamifications hiervoor 1 van de mogelijke oplossingen. 

Ben je benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op om vrijblijvend te bespreken welke bestaande gamification voor jouw team of organisatie geschikt is.  

Wil je nog een stap verder gaan? Dan bieden wij Gamification as a Service (GaaS) aan. Normaal gesproken hebben organisaties problemen waarvoor externe experts voor ingehuurd worden om ze op te lossen. Deze externe experts verlaten de organisatie, hopelijk nadat de benodigde kennis hebben overgedragen. Toch zien wij dat na een periode de benodigde kennis toch weer verdwenen is. Zie de link Gamification as a Service voor meer informatie.  

Inspirerend

Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk!

Certificering

Onze gekwalificeerde trainers stomen u klaar voor de examens.

Maatwerk

Wat is de behoefte van uw organisatie? Samen maken we een leertraject wat aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie. 

Ervaring

Ervaren trainers met een bredere ervaring in de praktijk.