Close
Skip to content

DASA DevOps Professional Create and Deliver

Waarom deze training

Wil je als professional vaardigheden ontwikkelen voor het creëren en leveren van DevOps-oplossingen? De DASA DevOps Professional Create and Deliver training is cruciaal voor je carrière. Deze training helpt je de DASA DevOps-methodologie toe te passen voor waardecreatie en levering aan klanten.

Geschikt voor software- en systeemontwikkelaars, testers, architecten, projectmanagers en IT-managers. De training leert je waarde te creëren via efficiënte ontwikkeling, continue integratie en levering. Ook bevordert het samenwerkings- en communicatiecultuur voor verhoogde productiviteit en klanttevredenheid.

Na voltooiing ontvang je een certificaat dat je kennis en vaardigheden erkent, waarmee je je geloofwaardigheid vergroot en je DevOps-carrière versterkt.

Kortom, de training is de juiste keuze om vaardigheden in het creëren en leveren van DevOps-oplossingen te ontwikkelen. Ontdek hoe je waardevolle DevOps-oplossingen kunt ontwikkelen en leveren die aan de behoeften van je organisatie en klanten voldoen.

Duur

Deze training wordt gegeven in 2 volle dagen. Op locatie of online.

Aantal Deelnemers

Minimaal 4 – Maximaal 20 personen per training

Maatwerk

Onze trainers passen de training in binnen de context van je organisatie met praktijkgerichte content.

Certificering

Na het volgen van deze training ontvang je een certificaat van deelname uitgegeven door Connected Learning.

Referenties

DASA DevOps Professional Create and Deliver

Dit is wat de deelnemers over onze trainingen zeggen

Transformational Empowerment

“De DASA DevOps Professional Create and Deliver training heeft een enorme impact gehad op onze mogelijkheid om waarde te leveren aan onze klanten. Deze training heeft ons team geholpen om onze creatie- en leveringspraktijken te verbeteren en heeft ons voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om succesvolle DevOps-projecten uit te voeren.”

Sophie
Product Owner
Software Development

Revolutionair

“De DASA DevOps Professional Create and Deliver training heeft ons team echt getransformeerd in termen van onze creatie- en leveringsprocessen. Deze training heeft ons geholpen om een solide basis te leggen voor het effectief ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van hoogwaardige softwareoplossingen. We hebben geleerd hoe we de klantwaarde centraal kunnen stellen en hoe we sneller en efficiënter kunnen leveren.”

Alex
Software Engineer
IT

Game Changer

“De DASA DevOps Professional Create and Deliver training was een game-changer voor ons team. Het heeft ons geholpen om onze softwarecreatie- en leveringspraktijken te verbeteren en te stroomlijnen. We hebben geleerd hoe we effectief kunnen samenwerken, de klantbehoeften kunnen begrijpen en waarde kunnen leveren door middel van continue levering en implementatie. Deze training heeft ons geholpen om onze concurrentiepositie te versterken en onze klanten tevreden te stellen met snellere en kwalitatief hoogwaardige software.”

Sarah
Product Manager
IT

Leerdoelen

  • Begrip van de basisprincipes van DevOps en de DASA DevOps-methodologie
  • Inzicht in de voordelen van DevOps en hoe deze in de praktijk kunnen worden geïmplementeerd
  • Kennis van de rollen en verantwoordelijkheden van DevOps-teamleden
  • Begrip van de principes van continue levering en implementatie in DevOps
  • Mogelijkheid om DevOps te integreren in bestaande processen en frameworks
  • In staat zijn om de DASA DevOps-methodologie in de praktijk toe te passen en te begrijpen hoe het waarde creëert voor klanten.

Wat krijgen de deelnemers?

  • Een intensieve basistraining
  • Cursuscertificaat van voltooiing
  • Toegang tot het officiële examen 
  • De mogelijkheid om te leren met inspirerende trainers en een klas vol gelijkgestemden. Altijd goed voor je netwerk.