Close
Skip to content
dasa-logo
dasa-logo

DASA DevOps

Wij bieden de volgende trainingen
in-company op locatie én online/ remote.
Meer weten? Bel ons op +31(0)332003262 voor een vrijblijvend advies.

 • DASA DevOps Fundamentals
  biedt een inleiding tot de DevOps-methodologie en helpt deelnemers te begrijpen hoe DevOps kan worden gebruikt om waarde voor klanten te leveren.
 • DASA DevOps Professional Enable and Scale
  In deze cursus leren deelnemers hoe ze de DevOps-principes op grote schaal kunnen toepassen in hun organisatie. De cursus omvat geavanceerde onderwerpen zoals het opzetten van DevOps-platforms en het implementeren van continuous delivery. 
 • DASA DevOps Professional Specify and Verify 
  Is bedoeld voor degenen die betrokken zijn bij het ontwikkelen en testen van software. Deelnemers leren hoe ze de DevOps-principes kunnen toepassen om snellere en betrouwbaardere softwarelevering te garanderen.
 • DASA DevOps Professional Create and Deliver
  In deze cursus leren deelnemers hoe ze software kunnen ontwikkelen en leveren volgens de DevOps-principes. De cursus omvat onderwerpen zoals agile ontwikkeling, continuous integration en delivery.
 • DASA DevOps Product Owner
  Deze cursus is bedoeld voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het beheren van de product backlog. Deelnemers leren hoe ze de DevOps-principes kunnen toepassen om de waarde voor klanten te maximaliseren en de time-to-market te verkorten.
 • DASA DevOps Leader 
  In deze cursus leren deelnemers hoe ze als leider de DevOps-transformatie binnen hun organisatie kunnen leiden en beheren. De cursus omvat onderwerpen zoals organisatiecultuur, leiderschapsstijlen en change management.
 • DASA DevOps Coach
  Deze cursus is bedoeld voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het coachen van teams in de DevOps-methodologie. Deelnemers leren hoe ze teams kunnen begeleiden en ondersteunen om de DevOps-principes te omarmen en toe te passen.

Leren en groeien met Dasa DevOps

Leren en inspireren!

Onze trainingen zijn ontworpen om je de vaardigheden en kennis te bieden die je nodig hebt om de DevOps-methodologie succesvol te implementeren in je organisatie. Ongeacht je rol of ervaringsniveau, wij hebben de juiste training voor jou.

Waarom een DASA DevOps training volgen?

Begrip van de Dasa DevOps-methodologie en hoe deze kan worden toegepast om waarde voor klanten te leveren. Praktische vaardigheden om DevOps binnen je eigen organisatie te implementeren. Een wereldwijd erkend certificaat van DASA DevOps.

Praktijkervaring

Connected Learning is geen traditioneel trainingsinstituut. Wij zijn een netwerk van ervaren professionals die hun kennis en expertise delen via praktische trainingen. Onze DASA DevOps trainers zijn gecertificeerde experts met uitgebreide praktijkervaring. Ze zullen je inspireren bij elke stap van je DevOps-reis en je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen.

Cursusdetails

Onze DASA DevOps trainingen worden klassikaal gegeven en bestaan uit interactieve modules, video’s en praktische oefeningen. We bieden je een inspirerende leeromgeving waarin je de mogelijkheid hebt om te netwerken en kennis te delen met andere professionals. Na afloop van elke cursus volgt een examen om je kennis te testen en te valideren.

Certificering

Wanneer je de cursus en het examen met succes afrondt, ontvang je een certificaat van DASA DevOps. Dit certificaat is wereldwijd erkend en toont aan dat je de vaardigheden en kennis hebt om DevOps-principes in de praktijk toe te passen.

Schrijf je nu in voor onze DASA DevOps trainingen en zet de eerste stap om een DevOps-expert te worden!

Ervaring

Ervaren trainers met een bredere ervaring in de praktijk. 

Inspirerend

Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk!

Certificering

Onze gekwalificeerde trainers stomen je klaar voor het examen.

Maatwerk

Wat is de behoefte van uw organisatie? Samen maken we een leertraject wat aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie.