Close
Skip to content

Communicatie & gedrag voor Agile professionals

Wij bieden de volgende trainingen
in-company en in de open lijn.
Meer weten? Bel ons op +31(0)332003262 voor een vrijblijvend advies.

Professionele vaardigheden

Eenmalig of traject

Een groep professionals naar het volgende niveau brengen met een éénmalige verdieping of een volledig opleidingstraject waarbij uw organisatie zich verzekert van de juiste kennis, kwalificaties en professionele vaardigheden op het juiste moment. Met onze gecertificeerde SAFe Program Consultants, Professional Scrum Trainers en NLP coaches kan het.

Naast praktische tips werken wij volgens het principe “voelen is begrijpen” waarbij de cursist wordt uitgedaagd om de vaardigheden direct toe te passen in de eigen organisatie. 

De impact wordt vergroot wanneer specialistische kennis en professionele vaardigheden hand in hand gaan. 

Ervaring

Ervaren trainers met een bredere ervaring in de praktijk. 

Inspirerend

Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk!

Certificering

Onze gekwalificeerde trainers stomen u klaar voor de examens.

Maatwerk

Wat is de behoefte van uw organisatie? Samen maken we een leertraject wat aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie. 

Michael-Wiegel2

Over de trainer

Michael Wiegel is een bevlogen NLP-trainer die mensen en teams uitnodigt en uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen.

Hij gelooft dat er voorbij onze comfort zone meer mogelijk is dan we zelf kunnen zien.

Michael is 38 en woont in Rotterdam, hij heeft een passie voor sport, voeding en vliegen en is dan ook regelmatig achter de stick van een vliegtuig te vinden.

Lees meer >

Communicatie en gedragsverandering voor professionals

Onze communicatie en gedragsverandering trainingen met focus op Agile worden op een inspirerende en rustgevende locatie in het midden van Nederland gegeven. 

Tijdens de Communicatie en gedragsverandering in Agile trainingen van Connected Learning gaan de cursisten intensief aan de slag met hoe zij NLP kunnen toepassen in een Agile werk omgeving.

Onze professional draagt deze dagen zijn kennis aan de cursisten zodat zij dit kunnen gebruiken bij het uitoefenen van hun functie.