Close
Skip to content

Artifical Intelligence Transformatie

Iedereen heeft inmiddels wel gehoord over Artificial Intelligence, ChatGPT, MS Co-Pilot, Bard, Midjourney en andere handige tools. Maar niet iedereen heeft door dat we in een AI Transformatie zitten. Het gaat niet meer weg. Als organisatie, manager en medewerker, zul je hier iets mee moeten doen. Kom naar de verschillende AI trainingen en wees voorbereid. 

Artificial Intelligence trainingen

 • AI Exploration Sessie
  In een wereld die steeds meer gedreven wordt door technologische vooruitgang, is het begrijpen en benutten van Artificial Intelligence (AI) essentieel geworden voor organisaties die streven naar innovatie en concurrentievoordeel. Als jij je afvraagt wat AI nu eigenlijk is en welke impact het kan hebben op zowel jou als individu als op jouw organisatie, dan is de training ‘AI Exploration Sessie’ van Connected Learning de ideale stap om te zetten.
 • AI Awareness
  De training AI Awareness is ontworpen om je de nodige kennis en vaardigheden te bieden, zodat je op een effectieve en veilige manier met AI kunt werken. Het is een onmisbare eerste stap op jouw ontdekkingsreis in de wereld van Artificial Intelligence (AI)

 

 • AI Practioner 
  Ben je klaar om de voordelen van Artificial Intelligence (AI) te benutten en deze in te zetten in jouw werk en organisatie? Onze training AI Practitioner is ontworpen om jou de essentiële vaardigheden te bieden die nodig zijn om effectief met AI te werken en het gebruik ervan binnen je organisatie te bevorderen.
 • AI Thought Leader Training
  Ben jij een manager die de kracht van kunstmatige intelligentie wil omarmen en je organisatie wil leiden door de wereld van AI-transformatie? Ontdek de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om niet alleen je eigen werk te verbeteren, maar ook om je team en organisatie succesvol te begeleiden in het effectief en veilig implementeren van AI.

 

Judith

Over de trainer

Judith is van alle markten thuis. In haar opdrachten begeleid ze organisaties in hun Agile transformatie als transformatie manager of coach. Naast haar ervaring in Agile is Judith ook coach en training in het gebruik van Artificial Intelligence. De AI Transformatie is net losgebarsten en organisaties moeten zich hierop voorbereiden. Hiervoor heeft Judith verschillende trainingen ontwikkeld. 

Artificial Intelligence Transformatie

Bij Connected Learning streven we ernaar om de nieuwste technologieën toegankelijk te maken voor iedereen. Onze AI-training is ontworpen om individuen en organisaties te helpen begrijpen, implementeren en profiteren van kunstmatige intelligentie (AI). Of je nu een beginner bent die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van AI, een professional die zijn vaardigheden wil uitbreiden, of een bedrijf dat AI wil integreren in zijn activiteiten, onze cursussen bieden de kennis en praktische ervaring die je nodig hebt.

We geloven in leren door te doen. Onze training omvat hands-on oefeningen en projecten die je in staat stellen om de geleerde concepten direct toe te passen.

Onze professionals zijn ervaren op het gebied van kunstmatige intelligentie. Ze delen niet alleen theoretische kennis, maar ook praktijkvoorbeelden uit hun eigen ervaring.

Of je nu je carrière een boost wilt geven, je bedrijf wilt laten groeien of gewoon je kennis wilt vergroten, Connected Learning’s AI-training is de sleutel tot succes in de wereld van kunstmatige intelligentie. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een spannende toekomst met AI!

Meer weten? Bel ons op +31(0)332003262 voor een vrijblijvend advies of vul het contactformulier in.

Ervaring

Ervaren trainers die werkzaam zijn in de praktijk. 

Inspirerend

Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk!

Certificering

Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat van deelname. Indien gewenst bieden we ook opvolging met een erkend examen.

Maatwerk

Wat is de behoefte van uw organisatie? Samen maken we een leertraject wat aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie.