Close
Skip to content

Formule x 

Waarom deze Gamification

De Formule x game is een interactief Game en er wordt kennis gemaakt met diverse bekende en onbekende methodieken, die oplossingen kunnen bieden in zowel de game als de problemen waar de aanvrager mee worstelt.  

Het unieke aan deze training is, dat het gebaseerd op de keuzes elke keer andere relevante oplossingen oplevert.  

Als er gekozen wordt voor de Formule x game, doen we eerste een intake met de deelnemer. We kunnen op basis van de intake gericht advies geven tijdens de game.

Duur

Deze training duurt 2 tot 4 uur. Op locatie.

Aantal Deelnemers

Minimaal 5 – Maximaal 10 personen per training

Maatwerk

Onze trainers passen de training in binnen de context van je organisatie met praktijkgerichte content.

Certificering

Na het volgen van deze training ontvang je een certificaat van deelname uitgegeven door Connected Learning.

Referenties

Dit is wat de deelnemers over onze trainingen zeggen

Ge-weldig!

“Een geweldige training! De Kanban-training was goed georganiseerd en zorgde voor een positieve en inspirerende leerervaring. De trainer had uitgebreide kennis en bracht het lesmateriaal met enthousiasme over. Ik voel me nu zelfverzekerder in het toepassen van Kanban in mijn werk. Bedankt voor deze waardevolle training!”

Kees
Productmanager

Heel waardevol

“Een uitstekende training! Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de training en de kennis van de trainer. De training bood een diepgaand begrip van Kanban en praktische technieken om het toe te passen. De trainer wist het lesmateriaal met enthousiasme over te brengen en zorgde voor een interactieve leeromgeving. Dank aan het hele team voor deze waardevolle ervaring!”

Mark
Projectleider

Verrijkend

“Een waardevolle training! Ik heb enorm genoten van de Kanban-training en ben erg tevreden over wat ik heb geleerd. De trainer was zeer deskundig en gepassioneerd, en wist de lesstof op een boeiende manier over te brengen. Ik voel me nu zelfverzekerder in het gebruik van Kanban en heb praktische technieken geleerd om workflows te optimaliseren. Dank aan het team voor het organiseren van deze inspirerende training!”

Laura
Agile Teamlid

Leerdoelen 

  • Tips en tricks leren op gebeid van digitale transformatie problematiek

Wat krijgen de deelnemers?

  • Een intensieve basistraining
  • Cursuscertificaat van voltooiing

Trainingsdata Open Lijn

Staat er (nog) geen geschikte datum tussen? Wanneer je ons een bericht met de gewenste periode en het aantal deelnemers stuurt dan kunnen we je misschien alsnog van dienst zijn.

Incompany

Neem contact op over de mogelijkheden om deze training incompany te verzorgen >

 

Reserveren Open lijn trainingen

"*" geeft vereiste velden aan

Voor deze training*