Close
Skip to content

Agile Leiderschap Expert

Waarom deze training

In deze MT foundations training vergroot je jouw rol als MT lid in een Agile organisatie. Je maakt kennis met alle facetten waar een Agile MT mee te maken heeft en leert daarbij de Agile transformatie echt te verankeren door als MT de juiste dingen te doen.  

Je wordt je bewust van wat een Agile organisatie inhoudt, welke kenmerken het heeft en wat de succesfactoren zijn. Het individuele leiderschap speelt daarbij een cruciale rol, je krijgt inzicht wanneer een leider succesvol is in een Agile organisatie en wat voor gedrag daarbij hoort.  

Door deze training met twee trainers te geven is er enorm ruimte voor veel individuele begeleiding en vertaling naar jouw praktijk. Je gaat daarom naar huis met een rugzak vol inzichten en praktisch handvatten om te groeien als Agile MT en de organisatie toekomstbestendig te maken. Je hebt concreet inzicht hoe je in je agenda ruimte krijgt om een echte Agile organisatie te realiseren. 

Duur

Deze training wordt gegeven in 2 volle dagen. Op locatie of online.

Aantal Deelnemers

Minimaal 4 – Maximaal 20 personen per training

Maatwerk

Onze trainers passen de training in binnen de context van je organisatie met praktijkgerichte content.

Certificering

Na het volgen van deze training ontvang je een certificaat van deelname uitgegeven door Connected Learning.

Referenties

Agile Leiderschap Advanced

Dit is wat de deelnemers over onze trainingen zeggen

Geweldige leerervaring

Connected Learning’s Lean Agile Leiderschap Advanced training was verbluffend. De diepgaande inzichten en praktische aanpak waren precies wat ik nodig had om mijn Agile-leiderschap naar een hoger niveau te tillen.

Patrick
Agile Coach

Uitstekende ondersteuning

Een absolute gamechanger! De Lean Agile Leiderschap Advanced training bood praktische tools en innovatieve benaderingen om complexe Agile-uitdagingen aan te gaan. Een must voor elke leider.

Steven
Scrum Master

Verrijkende Training

Connected Learning’s Lean Agile Leiderschap Advanced training overtrof mijn verwachtingen. De training was intensief en inspirerend, en heeft me voorzien van concrete strategieën om mijn teams effectief te leiden in een Agile omgeving.

Fleur
SAFe Architect
Jeroen stoter

Over de trainer

 Jeroen Stoter is naast trainer, ook een veranderaar, auteur van het boek ‘DNA van Agile MT’, spreker, leiderschap & MT ontwikkelaar, SAFe & Agile transformation lead en dagvoorzitter.

Jeroen kan putten uit een brede ervaring als manager, programmamanager en transformatiemanager in bijna alle bedrijfsonderdelen (zowel business als IT)

Leerdoelen

  • Waarde leveren met een Agile team
  • De principes en de theorie van Agile, Scrum, SAFe en empirisch leren
  • Omgaan met complexiteit en onzekerheid in product delivery
  • Het belang van de definition of done en het product backlog
  • De verschillende rollen in Agile
  • Hoe de Agile organisatie het verschil kan maken

Wat krijgen de deelnemers?

  • Een intensieve basistraining
  • Cursuscertificaat van voltooiing