Close
Skip to content

Lean-Agile Leiderschap voor het mt

Zelfsturing en zelforganisatie kunnen niet bestaan zonder goed leiderschap en een managementteam dat actief waarde toevoegt. Maar hoe ziet dat MT en dat individuele leiderschap er dan uit? Hoe zorg je als MT ervoor dat teams zelfsturend worden en blijven? En – belangrijker nog – hoe zorg je dat deze zelfsturing leidt tot meer betrokkenheid, eigenaarschap en betere resultaten? Dat leer je tijdens de Lean- Agile Leiderschap MT Trainingen.

Agile Leiderschap trainingen

Wij bieden deze trainingen exclusief als in-company training aan. 

Word een Lean-Agile waardegedreven Managementteam

In onze leiderschapstrainingen voor managementteams vergroot je jouw rol als MT-lid in een Agile organisatie. Je maakt kennis met alle facetten waar een Agile MT mee te maken krijgt en leert daarbij de Agile transformatie echt te verankeren door als MT de juiste dingen te doen.

Je wordt je bewust van wat een Agile organisatie inhoudt, welke kenmerken het heeft en wat de succesfactoren zijn. Het individuele leiderschap speelt daarbij een cruciale rol, je krijgt inzicht wanneer een leider succesvol is in een Agile organisatie en wat voor gedrag daarbij hoort.

Het Lean-Agile leiderschap programma is een initiatief van Leadership Rebels en Connected Learning. Uit ervaring met diverse MT’s en organisaties is gebleken dat de ondersteuning van een goed functionerend en Lean-Agile minded managementteam ervoor zorgt dat organisaties in staat zijn om echt de agile transitie te versnellen. Middels het netwerk van Connected Learning van Scaling Agile professionals zijn wij in staat naast dit programma ook managementteams te coachen voor een langer traject. 

Meer weten? Bel ons op +31(0)332003262 voor een vrijblijvend advies of vul het contactformulier in.

Ervaring

Ervaren trainers die werkzaam zijn in de praktijk. 

Inspirerend

Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk!

Certificering

Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat van deelname. Indien gewenst bieden we ook opvolging met een erkend examen.

Maatwerk

Wat is de behoefte van uw organisatie? Samen maken we een leertraject wat aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie.