Close
Skip to content
agile1

Visie

“CONNECTED LEARNING HELPT ORGANISATIES OM ZELF DE BEWEGING IN GANG TE ZETTEN”

Iedere organisatie is een IT organisatie in de moderne tijd. Om de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld bij te houden moet je steeds opnieuw inspelen op veranderingen. Medewerkers ervaren een enorme werkdruk en nog is het nooit genoeg. In een grote organisatie wil je vanuit inzicht en overzicht vooruit kunnen kijken want om te kunnen leiden moet je zelf de regie behouden. Dit vraagt een andere manier van denken en organiseren, waarbij IT en business nauw moeten samenwerken. Lean Portfoliomanagement geeft u bijna real time inzicht in de operatie en stelt u en de teams in staat om wél in te spelen op de actualiteit. Wanneer het werken in waardestromen eenmaal goed is ingericht ervaart uw organisatie weer hoe het is om in control te zijn.

Missie

“ALLEEN KAN JE NIKS, JE MOET HET SAMEN DOEN”

Virtuoos Johan Cruijff formuleerde het juist, “Alleen kan je niks, je moet het samen doen.” Dat geldt in het veld en op de transitie naar Agile werken op grote schaal net zo.

Connected Learning verbind grote organisaties in transitie met een netwerk van specialisten op het gebied van Scaling Agile. De organisatie behoudt de regie over de transformatie en kan snel op en afschakelen al naar gelang de behoefte. De freelance specialist weet zich verzekert van continuïteit en groei door interessante coaching en trainings opdrachten. Met onze uitgebreide toolbox aan trainingen, workshops en interventies verzorgen we kennisdeling met de aangesloten freelance specialisten. Door samen trainingen te verzorgen versterken we ons netwerk.

  • Indien gewenst kan je hierboven meer informatie meesturen of een vraag stellen.