Close
Skip to content

Michiel Broekhuijsen

trainer en coach

Michiel heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de ICT en dat merk je. Hij weet complexe dingen op een begrijpelijke manier uit te leggen, en dat doet hij met plezier. Sinds 2021 is hij als zelfstandige trainer en coach in de informatiebeveiliging aan de slag gegaan. Hierbij geniet hij er enorm van om mensen nieuwe inzichten te geven die ze kunnen gebruiken in hun dagelijks werk.


Voor Michiel is informatiebeveiliging niet gewoon een onderwerp, maar een missie. Hij weet dat het vertrouwen in digitale technologie cruciaal is voor innovatie en ontwikkeling. Daarom werkt hij hard om de perceptie van informatiebeveiliging te veranderen van ‘lastig en ingewikkeld’ naar ‘een middel voor waardebehoud en -creatie’.
Zijn trainingen geeft hij met volle energie en enthousiasme. Hij heeft een unieke aanpak die een mix van humor en relativering omvat, wat het leren niet alleen effectief, maar ook leuk maakt.
Door bij te dragen aan een groter vertrouwen in digitale technologie, helpt hij mee aan een veiligere en betrouwbaardere digitale toekomst voor iedereen.

Me 20230522_004

Ik geef de volgende trainingen

Security

  • Security in (Scaling) Agile
  • ISC)2 Certified Information System Security Professional (CISSP)
  • (ISC)2 Certified Cloud Security Professional (CCSP)
  • (ISC)2 Systems Security Certified Practitioner (SSCP)