Close
Skip to content

Mark de Vos

trainer, transformatie manager en coach

Waardoor ben je Agile Coach geworden?

Na mijn opleiding Technische bedrijfskunde ben ik al snel de automatisering ingerold. Uiteindelijk ben ik 25 jaar werkzaam geweest in de automatisering en heb daar allerlei rollen vervuld, van ontwikkelaar tot business consultant en management, en ben uiteindelijk doorgegroeid tot COO van een groot IT-bedrijf. Op dat niveau ben je voornamelijk bezig met cijfers en toen kwam ik er wel achter dat ik veel meer energie haal uit het werken met mensen.

 

Wat voor Agile Coaching geef je?

Tijdens het coachen van Agile teams, en het leiderschap, maak ik graag gebruik van allerlei verschillende methoden. Denk hierbij aan Boks coaching, DISC, Systemisch werk of ACT. Met deze methoden ga je op een andere manier de diepte in en komt er veel meer naar boven, zowel individueel als in een team. Vaak draait het meer om het werken met de onderstroom dan met het zichtbare deel.

 

Wat maakt een coachtraject succesvol?

Een coachtraject is succesvol wanneer men mensen kan meenemen in de verandering. Wanneer men ontdekt waar de blokkades zitten en deze kan doorbreken. Tijdens een coachtraject begrijp ik wat er speelt vanuit mijn ervaring in het bedrijfsleven en kennis van Agile en SAFe. Dit combineer ik met bewezen coachingtechnieken.

 

Waarom kies je ervoor om met Connected Learning te werken?

Het is een waardevol netwerk van professionals die samenkomen, zowel binnen organisaties als onderling met trainers en professionals. De evenementen en workshops die worden gehouden zijn erg waardevol. Daarnaast zie ik de meerwaarde van verbonden zijn met een netwerk dat zich profileert als Connected Learning in de markt.

Mark de Vos

Ik geef de volgende trainingen

SAFe

Coaching

  • Bokscoaching voor teams
  • DISC voor teams
  • Agile coaching