Close
Skip to content

Maarten Sterrenburg

Co- Founder, SPC & Release Train Engineer

Laatst, op een regenachtige dag in de file, werd mijn blik gevangen door een muurschildering van Johan Cruijff, vergezeld door zijn befaamde uitspraak: “Alleen kan je niks, samen kan je alles.” Dit vangt precies de essentie van ‘Connected Learning’: door samen te werken en ervaringen te bundelen, worden we slimmer en effectiever. Het is wat ons flexibel, klantgericht en schaalbaar maakt. Zo hebben we voor veel problemen in digitale transformaties een passende oplossing.

Bij Connected Learning draag ik de verantwoordelijkheid voor zowel de organisatie als de structuur binnen ons bedrijf. Als het gaat om nauwgezette administratie en het stipt nakomen van afspraken, ben ik de aangewezen persoon. De precisie die mijn rol als ‘financieel directeur’ vereist, heeft mij een scherpe analytische blik opgeleverd. Maar naast de financiële taken heb ik ook veel contact met onze opdrachtgevers en professionals. Ik combineer financieel inzicht met het vermogen om mensen te verbinden. Dit unieke samenspel zorgt ervoor dat ik niet alleen het grotere financiële plaatje zie, maar ook de waarde van individuele relaties begrijp. Mijn passie ligt in het samenbrengen van mensen die elkaar kunnen aanvullen en versterken.

Drie relaties staan voor mij centraal: onze business partners, de deelnemers aan onze trainingen en onze professionals. Mijn doel is ervoor te zorgen dat iedereen meerwaarde ervaart, niet alleen financieel maar ook qua inhoud. Een tevreden business partner verwoordde het onlangs zo: “Het zou geweldig zijn als jullie alle trainingen verzorgen, de investering is het absoluut waard. We zien onze transformatie nu echt versnellen.”

Ik droom van een uitgebreid ‘connected’ netwerk waarin kennisdeling en waarde leveren centraal staan. Een wereldwijd netwerk waarin professionals elkaar helpen groeien, samenwerken aan zakelijke uitdagingen en elkaar kansen bieden voor nieuwe avonturen in hun vakgebied.

Met trots hebben we onlangs, samen met een aangesloten professional, een gloednieuwe training gelanceerd: ‘DNA van Agile Management Teams’. Dankzij ons netwerk kan deze training breed worden verspreid en herkend. Ons recente partnerschap als Gold partner bij Scaled Agile uit Amerika opent ook nieuwe deuren. We streven er voortdurend naar om innovatief te zijn en up to date met de meest actuele best practice uit het veld, dat maakt ons werk opwindend.