Close
Skip to content

Jeroen Stoter

trainer, transformatie manager en coach

Ik ga waar passie me leidt en zo ontstond LeadershipRebels. Het is een label dat inspireert en uitdaagt om te gaan doen. We ontwikkelen artikelen en spellen om laagdrempelig kennis te delen. Vanuit die passie heb ik nu ook het boek geschreven: DNA van Agile management, het geheim achter een waarde vergrotend managementteam. Als organisaties meer aandacht besteden aan hun leiderschap en het MT goed ontwikkeld met voorbeeldgedrag, volgt de rest vanzelf. Dit boek helpt managementteams (MT) om de Agile transformatie in de organisatie te versnellen.

 

Ik heb in de wereld van management gezeten en grote programma’s geleid dus ik snap de wereld waarin MT’s zitten. Die situatie is niet altijd te benijden dus je hoort mij niet oordelen. “Hard op de inhoud en zacht op de relatie” kenmerkt me wel. Als MT wil je uiteindelijk horen wat er echt speelt, dat maakt mij soms een tikkeltje rebels. Ik kijk graag naar de mogelijkheden: ja dit kan, maar wat kan er nog meer?

 

Ik wil samen de wereld een beetje mooier maken, en dat vind ik bij Connected Learning. Het is een groep vakidioten die ervoor gaan en aan iets willen bouwen, we zijn samen op ontdekkingsreis. Mijn expertise domein daarin is leiderschap en managementteams.

 

Voor mij, is niets leukers dan trainingen geven en spreken op congressen, ik hou van die dynamiek. Ik vertel het verhaal achter de theorie en laat de verbanden zien, zo krijg je een veel grotere slagingskans. De spellen die ik heb ontwikkeld, gebruik ik ook in mijn trainingen, zo maak ik het levend. Ik zie dat mensen daardoor meer zin krijgen om ermee aan de slag te gaan. Uiteindelijk gaan alle methodes om de mindset. Vaak worden de tools van een methode geforceerd gevoed, als bij een gans. Dat gaat niet werken, je moet het echt vanuit de mindset ervaren.