Close
Skip to content

Jeroen Jan Elzinga

trainer(SPC), transformatie manager en CEO 

Graag wil ik je kennis laten maken met Connected Learning, een dynamisch en innovatief samenwerkingsplatform dat zich onderscheidt door zijn unieke benadering van professionals die uitblinken in hun specifieke vakgebied en actief zijn, zowel in het werkveld als consultant dan wel kennisdeler. Als oprichter en directeur ben ik trots op hetgeen we gezamenlijk hebben bereikt en de 150 mannen en vrouwen die gezamenlijk Connected Learning definiëren.

Wij zijn niet slechts alleen formele kennis aan het overbrengen tijdens trainingssessies, maar ook informeel onderling blijven delen. “Growing solutions together” is ons motto, waarbij we geloven dat samenwerking de sleutel is tot het bereiken van optimale resultaten.

Mijn connectie met Agile heeft diepe wortels, bij de scouting. De principes van samenwerking en leiderschap daar vormden de basis voor wat later erkend werd als Agile projectleiderschap bij ING. Met andere woorden: ik doe hetzelfde, alleen nu met volwassenen.

De totstandkoming van Connected Learning is het resultaat van de groeiende trainingsaanvraag, waarbij ik deze alleen niet kon waarmaken. Samen met medeoprichters Maarten en Sebastiaan lukte dat initieel wel, maar al snel groeiden we uit tot het Connected Learning netwerk van samenwerkende professionals.

Hoewel we ons vooral op SAFE-trainingen richten, zijn we dit aan het overstijgen en richten we ons op bredere initiatieven in de Agile/DevOps, NLP/Mindset en overige verschillende vakgebieden waarin onze professionals gespecialiseerd zijn. Zie Connected Learning voor meer info.

Naast deze kernactiviteiten starten we nu ook met detachering en creëren we een netwerk rondom inspirerende sprekers, zoals bijvoorbeeld Jeroen Stoter. De toekomst van Connected Learning belooft voortdurende groei en diversificatie.

Ik nodig je uit om deel te worden van ons netwerk en samen te bouwen aan een toekomst van kennisdeling en samenwerking.