Close
Skip to content
Over ons

OVER ONS

Connected Learning is in 2020 opgericht door een groepje toegewijde specialisten op het gebied van Scaling Agile.

Bij grote organisaties die willen transformeren naar een wendbare, klantgerichte en voorspelbare organisatie zagen we de worsteling om de juiste afstemming van kennis en implementatiekracht aan te wenden. Omdat verschillende situaties vragen om diverse oplossingen, deze niet altijd “in-house” te vinden zijn, kiezen bedrijven voor het outsourcen van tijdelijke interventies. Dit kan door middel van workshops, trainingen en interim specialisten in te huren. 

Voor bedrijven is het prettig als ze dit netwerk van oplossingen kunnen vinden bij één partner, zodat ze snel kunnen schakelen wanneer de nood aan de man is. Connected Learning is een uitgebreid netwerk van professionals uit het werkveld van Scaling Agile die vanuit hun diverse specialismen oplossingen bieden voor grote organisaties. 

Met Jeroen, Maarten of Sebastiaan als uw vaste gesprekspartner bij Connected Learning heeft u toegang tot een flexibel netwerk van 80+ ervaren vakmensen en een breed scala aan opleidingen, workshops en meer.

  • Indien gewenst kan je hierboven meer informatie meesturen of een vraag stellen.